Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on BTJ Finland Oy:n henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 16.05.2018.

Rekisterinpitäjä
BTJ Finland Oy (Y-tunnus 0110020-6)
Väinö Tannerin tie 3
01510 Vantaa

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Talousjohtaja Markku Takkunen
tietosuoja@btj.fi

Rekisterin nimi
Asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja kerätään ja käsitellään BTJ Finland Oy:n tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi ja markkinoimiseksi nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille.

Rekisterin tietosisältö
– nimi
– sähköpostiosoite
– puhelinnumero
– yritys/organisaatio
– työtehtävät/tehtävänimike
– organisaation osoite, laskutustiedot ja Y-tunnus

Säännönmukaiset tietolähteet
– julkiset tietolähteet
– palveluiden ja tuotteiden toimittamiseen ja laskuttamiseen vaadittavat tiedot asiakkailta
– käyttäjien itsensä ilmoittamat tiedot

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja käytetään vain konsernin sisällä, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille kuin vain viranomaisten niin edellyttäessä.

Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle
Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa tietojen käsittelyn tekniseksi toteuttamiseksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Järjestelmään kirjautuminen vaatii tunnistautumisen, ja rekistereiden käyttöoikeus on rajatulla ryhmällä BTJ Finland Oy:n työntekijöistä.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella on lain sallimissa puitteissa oikeus tarkistaa omat tietonsa rekisteristä, oikeus vaatia virheellisen tai tarpeettoman tiedon poistamista sekä oikeus saada tietonsa poistetuksi rekisteristä. Tarkastamisen osalta pyydämme olemaan yhteydessä tietosuoja@btj.fi.

Voit ladata lomakkeen tietojen tarkastelua sekä korjaamista varten tästä: Kyselylomake

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan.

 



Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoja

Sivusto käyttää evästeitä ("cookies") parantaakseen käyttäjäkokemusta. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

Sulje