Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on BTJ Finland Oy:n henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 16.05.2018.

  1. Rekisterinpitäjä

       BTJ Finland Oy (Y-tunnus 0110020-6)

       Väinö Tannerin tie 3

       01510 Vantaa

  1. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

      Talousjohtaja Markku Takkunen

      tietosuoja@btj.fi

  1. Rekisterin nimi

     Asiakas- ja markkinointirekisteri

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

     Henkilötietoja kerätään ja käsitellään BTJ Finland Oy:n tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi ja markkinoimiseksi nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille.

  1. Rekisterin tietosisältö
  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • yritys/organisaatio
  • työtehtävät/tehtävänimike
  • organisaation osoite, laskutustiedot ja Y-tunnus
  1. Säännönmukaiset tietolähteet
  • julkiset tietolähteet
  • palveluiden ja tuotteiden toimittamiseen ja laskuttamiseen vaadittavat tiedot asiakkailta
  • käyttäjien itsensä ilmoittamat tiedot
  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

    Tietoja käytetään vain konsernin sisällä, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille kuin vain viranomaisten niin edellyttäessä.

  1. Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

    Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa tietojen käsittelyn tekniseksi toteuttamiseksi.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

   Järjestelmään kirjautuminen vaatii tunnistautumisen, ja rekistereiden käyttöoikeus on rajatulla ryhmällä BTJ Finland Oy:n työntekijöistä.

  1. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

   Jokaisella on lain sallimissa puitteissa oikeus tarkistaa omat tietonsa rekisteristä, oikeus vaatia virheellisen tai tarpeettoman tiedon poistamista sekä oikeus saada tietonsa poistetuksi rekisteristä. Tarkastamisen osalta pyydämme olemaan yhteydessä tietosuoja@btj.fi.

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

   Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan.

 



Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoja

Sivusto käyttää evästeitä ("cookies") parantaakseen käyttäjäkokemusta. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

Sulje